• Prezentare membri! Posteaza aici!
 • Lista temelor

  Cele mai noi teme
 • Parteneriat!

  Aliaza-te cu noi!
 • Ajutor!Cum fac asta?

  Oferim suport gratuit!
 • AcasaAcasa  AcasaAcasa  FAQFAQ  Contact  InregistrareInregistrare  Conectare  

   Regulament

  Inapoi Inainte  Mergi jos! 
  AutorMesaj
  MihaiM

  avatar
  Rank: Admin
  Mesaje : 19
  Data de inscriere : 04/04/2015
  Varsta : 23
  Localizare : Bucuresti
  MesajSubiect: Regulament   Dum Apr 05, 2015 6:40 pm

  1. - Scrieţi numai dacă aveţi ceva de scris.

  2. - Înainte de a deschide un subiect nou sau de a posta un mesaj pe acest forum, căutaţi cu atenţie folosind funcţia "Căutare" ("Search"), pentru a verifica dacă nu cumva subiectul respectiv a fost deja dezbătut pe acest forum.

  3. - Subiectele discutate trebuie să aibă obligatoriu un titlu explicit şi la obiect.
  Nu folosiţi ca titlu, expresii de genul "Help", "Please", "Ajutoorrr", "Sal", "Salut", "Ştie cineva ?", etc..., prescurtări, semne punctuaţie, simboluri, cifre, etc ...

  4. - Exprimaţi-vă coerent, scrieţi corect din punct de vedere gramatical şi postaţi informaţiile într-un mod ordonat, pentru a putea fi citite şi înţelese cu uşurinţă de către vizitatorii acestui forum.

  5. - Nu daţi REPLY-uri (răspunsuri/comentarii) formate dintr-unul sau mai multe smile-uri (zâmbete) sau semne de punctuaţie. Reply-ul trebuie să conţină un mesaj scris, explicit.

  6. - Încadrați topicul vostru în categoria corespunzătoare. Există categorii creeate pe forum, pentru aproape orice tip de subiect, alegeţi cu atenţie categoria în care se încadrează subiectul (topicul) vostru. Dacă nu găsiţi o categorie corespunzătoare, atunci adăugaţi subiectul (topicul/threadul) vostru în categoria "Pe langa...", categorie unde se poate discuta despre orice.

  7. - Postaţi mesaje strict la subiect, nu discutaţi probleme care nu au nici o legătură cu subiectul pus în discuţie ! NU se acceptă abaterea de la profilul unui subiect/thread/forum. Abaterea de la subiectul discutat se numeşte "Off Topic" si este categoric neacceptat.
  Dacă ați căutat pe forum și nu există un topic în care se discută despre un subiect identic sau asemănător cu problema voastră, atunci sunteți liberi să deschideți un topic nou....

  8. - Nu faceţi "double-post", aşteptaţi până când veţi primi un răspuns. Adică, în situaţia în care ultimul post/comentariu din topic este al vostru, nu adăugaţi încă un comentariu, editaţi ultimul vostru comentariu/post şi adăugaţi ce mai aveţi de adăugat. Dacă sunteţi membru înregistrat şi autentificat pe forum, există funcţia "Edit" cu care vă puteţi edita propriul post în primele 60 minute şi puteţi adăuga ce doriţi la ultimul vostru post. Pentru asta însă, va trebui să vă înregistraţi şi să fiţi autentificat ca membru pe forum.

  9. - Dacă cereţi ajutor pe acest forum, asiguraţi-vă că furnizaţi toate datele/detaliile despre problema voastră şi expuneţi problema cât mai explicit şi coerent posibil, altfel nu veţi primi nici un răspuns sau ajutor pe acest forum. Dacă solicitaţi ajutor pentru diverse siteuri web (programare, modificare html/css/php/scripting/etc...), bloguri sau forumuri, specificaţi adresa web/URL-ul siteului pentru care cereţi ajutor, altfel nu veţi primi nici un răspuns ori topicul vostru va fi şters.

  10. - Ajutorul este oferit exclusiv pe acest forum (nu prin email, messenger, etc...), deoarece se pierde timp dacă se folosesc alte canale, iar ceilalţi utilizatori nu beneficiază de răspunsul oferit.

  11. - Tehnologiile utilizate şi modul de realizare a acestui forum şi a blogului sunt confidenţiale deoarece asigură securitatea şi unicitatea acestui forum.

  12. - Vizitatorii acestui forum sunt direct răspunzători de conţinutul mesajelor postate.

  13. - Folosiţi un limbaj adecvat, care să respecte regulile elementare ale bunului simţ. Nu se acceptă atacurile la persoană, jignirile sau înjurăturile dure sub nici o formă.

  14. - Este interzisă reclama de orice fel în conţinutul mesajelor postate! Cine doreşte reclamă pe acest site poate să trimită un mesaj aici ADMINISTRATORULUI
  Este interzisa postarea de "Referral Advertising Link" (siteuri PTC, Neo-Bux, On-Bux, RahatBux, Facebook ref, Emag ref, etc...) forumul acesta este pentru dezbateri, nu pentru "online money earning"!
  Utilizatorii care postează astfel de linkuri, îşi vor pierde automat dreptul de a mai posta vreodată pe acest forum !!!

  15. - Utilizatorii care nu respectă aceste reguli, vor fi marcaţi ca spammeri, rezultatul acestei acţiuni fiind că nu vor mai putea posta mesaje pe forum sau pe blog (detalii mai multe, aici!), ori vor fi sancţionaţi cu BAN permanent sau temporar (blocarea permanentă sau temporară a utilizatorului la accesul (vizualizarea) acestui site/forum).
  Mergi sus! Mergi jos!
       http://putindarbun.dialog.tv   
   
  Regulament
  Inapoi Inainte Mergi sus! 
  Pagina 1 din 1

  Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum